ballangen.infoTuristinformasjon for Ballangen


Kontaktinfo

Ballangen Turistinformasjon
Postboks 44
8546 Ballangen

Tlf: +47 76 92 90 00


 

Aktiviteter

Bading

           

 

Badeplasser

Ballangen har mange muligheter til bading både i sjø og ferskvann. Her er en oversikt over badeplasser du kan besøke. Klikk "Kart" for å finne veien.

Badeplasser Ballangen Camping

Ballangen Camping:

Ballangen Camping ligger 4 km nord for Ballangen sentrum i retning Narvik. På campingplassen er det utendørs oppvarmet basseng med sklie, barnebasseng og en sandstrand.

Kart Ballangen Camping

 

Djupvatnet:

Djupvannet ligger i Melkedalen ca. 10 km sør for Ballangen sentrum. Området rundt er et naturreservat og et hekkeområde for mange våtmarksfugler. Ballangens varmeste badeplass.

Kart Djupvatnet

Badeplasser Forsavatnet

Forsåvatnet:

Forsåvannet ligger ved E6 ca. 15 km sørover fra Ballangen sentrum.

Kart Forsåvatnet

 

Karvikleira:

Karvikleira er en langgrunn sandstrand som er perfekt for småbarnsfamilier. Det er satt opp toaletter i tilknytning til stranden. Karvikleira ligger ca. 10 km nord for Ballangen sentrum langs riksvei 819.

Kart Karvikleira

 

Lysvannet:

Lysvannet ligger ca. 2 km sør for Kjeldebotn skole i retning Karihaugen. Et idyllisk lite vann.

Kart Lysvannet

 

Perlestranda:

Perlestranda er en vakker sandstrand omkranset av naturskjønne omgivelser på vestsiden av Storøya i Efjord, ca. 20 km sør for Ballangen sentrum. Det finnes toalettanlegg på parkeringsplassen ved Perlestranda.

Kart Perlestranda

 

Russvika:

Ballangens vakreste sandstrand ligger på Skarstad i Efjord 4 mil vest for Ballangen sentrum. Stranden ligger ca. 3 km nordøst for Efjord Havstuer i retning Finnvika.

Kart Russvika

Badeplasser Saltvatnet

Saltvatnet:

Saltvannet ligger ca. 5 km nord for Ballangen sentrum like ved riksvei 819. Vannet får ganske raskt brukbar badetemperatur.

Kart Saltvatnet

 

Skarstad:

Oppmerket badeplass på høyresiden av veien like før Efjord Havstuer. Det finnes toalettanlegg i tilknytning til badeplassen.

Kart Skarstad